SOY

Ik wil jullie iets vertellen over SOY, wat het betekent en hoe het tot stand is gekomen.

SOY betekent I AM of IK BEN.

Dit woord van slechts 3 letters heeft een enorme en intrinsieke kracht.

SOY (IK BEN) is de goddelijke essentie, de hoogste uitdrukking van het leven.

De laatste jaren ben ik me bewust van de kreet van mijn ziel die me eraan herinnert om vanuit mijn oorspronkelijke essentie te leven en dat wonderlijke wezen dat ik ben, en dat jij ook bent, weer te ontmoeten.

Als ik mezelf niet de grote vraag had gesteld, de belangrijkste vraag die een mens kan stellen: Wie ben ik? SOY zou niet bestaan.

Veel mensen stellen zich deze vraag, maar niet iedereen beantwoordt hem.

WIE BEN IK?

Het antwoord ligt impliciet in de vraag.

IK BEN = SOY

Om deze reden is het woord SOY zo belangrijk voor mij.

Vijf jaar geleden heb ik mijn partner Theo ontmoet en sindsdien zijn we samen heel gelukkig. Afgelopen zomer, Augustus 2022, is Theo verhuisd met zijn bedrijf naar deze locatie en heeft met veel liefde de ruimte voor SOY gecreëerd. Ik ben hem heel dankbaar voor deze ruimte waar ik mijn passie kan uitvoeren.

SOY staat ten dienste van het goede, licht en liefde. Een ontmoetingspunt voor zielen die graag vooruitgang willen boeken op dit prachtige pad van bewustzijnsverruiming.

Een ruimte waarin we samen kunnen bijdragen aan het creëren van meer licht in deze wereld, zodat ieder mens zijn eigen lichtbaken is dat anderen verlicht en dat we in dit netwerk van bewustzijn waarin alle zielen zijn, meer bewustzijn brengen naar de planeet zelf, die ook een levend wezen is.

“Hoe meer licht er in ons is, hoe helderder wordt de wereld waarin we leven.”

Shakti Gawain

abstract science, circle global network connection in hands on sunset background